<

Волинський священик архимандрит Константин прокоментував закон про секс з неповнолітніми

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:16 | 22.06.2018 / Новини /
Перегляди
8
/ 1 коментар

Волинський архимандрит Константин (Марченко) переконаний, що закон, який передбачає секс з неповнолітніми, є аморальним.

Про це він повідомив у коментарі інтернет-виданню Life.Волинь 24.

Нагадаємо, у квітні президент Петро Порошенко підписав закон, який встановлює вік сексуальної згоди на рівні 16-ти років.

“Переконаний, що нас в черговий раз намагаються грубо ввести в оману. І під приводом “турботи” і якогось там “приватного права” узаконити на законодавчому рівні чергову аморальну норму. Норму, яка ніколи не була, і дасть Бог не буде, притаманна побожному українському народу”, – зазначає архимандрит.

“Подібну ініціативу не слід випускати з контексту так званої боротьби за певні гендерні права. Якщо сказати просто: нам нав’язуть право на блуд, усілякі збочення і мерзоту, педофелію”, – додає він.

“Відтак, тут не слід багато мудрувати, а слід біле називати білим, чорне – чорним. Про содомські гріхи і усілякі відхилення Святе Письмо чітко, викривально говорило і в часи Старого Завіту і в Новозавітні, тобто наші часи. Церква не може підтримувати гріх, в якій би обгортці він не подавався”, – зауважує священнослужитель.




один коментар
  1. Під чиєю би рясою дзвін дзвенів… Кому як не поп’ам краще знати про “блуд, усілякі збочення, мерзоту і педофелію”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок