<

Волинські лікарі казали робити аборт, але в Києві дали надію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:26 | 2.12.2017 / Новини / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Історія волинянки Оксани Поліщук, яка проживала в Іваничівському районі надихає, і додає сил робити те, що здавалося б неможливим. На долю молодої жінки випало чимало випробувань: має серйозні проблеми із серцем, через що їй казали робити аборт у 2015 році, а на 8-му місяці вагітності її ще й залишив чоловік… Але Оксана вірила, що все буде добре і боролася до останнього за життя дитини та себе. І не дарма.

Про це йдеться у черговому номері газети «БУГ» від 2 грудня.

У молодої жінки ще з дитинства вроджена вада серця. Пережила вона вже одну операцію, готується до наступної – будуть замінювати один клапан найбільш важливого життєвого органу. Саме це стало причиною того, що на Волині усі лікарі відмовляли жінці народжувати. Через сильне бажання мати дитину, знайшла вихід із ситуації – прийняти пологи змогли у Києві, але вартість неабияк злякала жінку.

В Інституті педіатрії, акушерства і гінекології Національної академії медичних наук України, що в Києві погодилися провести пологи. Завдяки небайдужим людям, Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя», вдалося назбирати необхідну суму коштів, також жінка взяла всі свої заощадження і поїхала до столиці… народжувати.

Реанімаційна бригада приймала пологи, бо вони почалися на день раніше, аніж мали бути. Ввечері 26 травня 2015 року Оксана народила дівчинку. Чи не щодня із посмішкою згадує, що назвала донечку Вікторією, бо вірила у свою власну перемогу, в перемогу над забороною народжувати та страхом за власне життя.

Оксана із донечкою живуть зараз у Маневицькому районі. Вони вірять, що все буде добре, адже життєві ситуації лише додають цій сім’ї віри, сили і витривалості перед новини випробуваннями долі.

                                                                                                                     Вікторія Махновська




один коментар
  1. Вітаємо Вас Оксана Володимирівна. Дай бог Вам і вашій донечці здоров’я.
    Ви чудова людина і гарних вихователь .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок