<

Волинська митниця гарантує відкритість у рішеннях та активний діалог з бізнесом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:22 | 9.07.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Живе спілкування з бізнесом, конструктивний діалог та врахування позиції громадськості у розв’язанні проблемних питань стануть обов’язковими принципами діяльності Волинської митниці ДФС. У цьому представників бізнесу та громадськості запевнив в.о. начальника Волинської митниці ДФС Дмитро Якобчук під час першої зустрічі.

Протягом більш як годинного спілкування з щонайменше п’ятдесятьма представниками суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності та громадських інституцій Дмитро Якобчук гарантував розгляд усіх озвучених проблемних питань і ситуацій винятково у законодавчому полі.

«Я пропоную почати нашу роботу з «чистого аркуша», але лише у правовому полі. Моє бачення – ми маємо йти назустріч бізнесу і організовувати роботу так, щоб було зручно нашим платникам податків»,- наголосив виконувач обов’язків начальника митниці Дмитро Якобчук.

А про те, яким чином вирішуються проблеми, що виникають під час оформлення вантажів, визначення митної вартості та якості обслуговування клієнтів митниці Дмитро Якобчук інформуватиме на наступній зустрічі.

До речі, спілкування з бізнесом і громадськістю у форматі «питання – відповіді» в присутності медівників в.о. начальника Волинської митниці ДФС Дмитро Якобчук зобов’язався включити у свій робочий графік як мінімум раз в місяць.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа
30 Квітня, Вівторок