<

Військовий експерт спрогнозував загострення російської агресії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:34 | 2.09.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

В Україні очікується найважчий етап російської агресії. Він пов’язаний із президентськими виборами. Владімір Путін все поставив на те, щоб президентські вибори в Україні виграв проросійський кандидат.

Так вважає головний редактор сайту “Інформаційний спротив”, військовий оглядач Юрій Карін, – пише gazeta.

“Настає, мабуть, найважчий етап російської агресії. З прицілом на президентські і парламентські вибори Кремль задіє абсолютно всі важелі та інструменти гібридної війни. Нас примушуватимуть до голосування за необхідного путінському режиму кандидата, який пообіцяє принести в країну мир і виконає всі “забаганки” агресора – від федералізації з особливим статусом і фінансування квазі-республік “ДНР”/”ЛНР” за “чеченським форматом” до повного розвороту курсу країни від цивілізованого світу до “тайожного” союзу”, – розповів Карін “Апострофу”.

На проросійського президента України в Кремлі поставлено все. Він повинен забути про Крим, провести прямі переговори з маріонетками Кремля з окупованого Донбасу, докласти зусиль до зняття санкцій з РФ.

“Далі кремлівські ляльководи готують нові, чисті від крові і скандалів обличчя під прямі переговори з укладення миру і входження до складу України цих квазі-республік між проросійським президентом України (якщо такий буде обраний) і так званими “главами”. Тут агресор змушений відступити від наративів “самовизначення народів” і власноруч призначити маріонеток в Донецьк і Луганськ. Позаяк проведення “виборів” на окупованих територіях загрожує РФ новими санкціями”.

“Хто буде замість Захарченка? Суть одна – буде нова маріонетка Кремля, прізвище якої зовсім не важливе…буде призначена більш зручна кандидатура, спеціально заточена під так зване досягнення домовленостей з новим проросійським президентом України. Тобто це буде фігура без поганого шлейфу, судимості і крові на руках”.

“Все в’ється навколо одного – залишити Україну у сфері інтересів РФ. Відповідно буде посилена інформаційна війна, в якій Кремль “розконсервує” всіх своїх агентів впливу в політикумі, медійному та експертному середовищах. Маніпуляції та дезінформація будуть ефективними для впливу на ті верстви населення, у яких за роки агресії ще не виробилася інформаційна гігієна. У Кремлі на кону стоїть все. Ми про це знаємо і готові до загострення”.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер