<

Судили водія, який керував автомобілем у стані наркотичного сп’яніння у Володимирі

19:04 | 9.05.2024 / Володимир / /
Перегляди
543
/ Коментарі відсутні

Володимир-Волинського міський суд оштрафував на 17 тис. гривень водія, який керував транспортним засобом «ВАЗ» у стані наркотичного сп`яніння.

Як йдеться у постанові суду, 13-го грудня 2023 року по вулиці Луцькій в Володимирі водій керував транспортним засобом з явними ознаками наркотичного сп`яніння. Від проходження огляду на стан наркотичного сп`яніння чоловік відмовився.

У суді обвинувачуваний та його захисник просили закрити провадження, мовляв, правоохоронці запропонували водієві авто проїхати у лікарню пройти тест на наркотичне сп`яніння, на що він погодився. Коли вони приїхали до лікарні, то побачили біля неї велику чергу. Зі слів чоловіка, простоявши дві години, він сказав працівникам поліції, що більше не може чекати, оскільки йому треба на роботу.

Як йдеться у постанові, твердження чоловіка про те, що працівники поліції протримали його понад дві години є безпідставними. Згідно з доказами, з моменту зупинки водія до моменту складання протоколу пройшло не більше 30 хвилин.

Не зважаючи на невизнання чоловіка своєї вини у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.130 КУпАП, суд вважає, що його вина повністю встановлена сукупністю наявних у матеріалах справи.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1ст. 130 КУпАПта наклав на нього адміністративне стягнення у виді штрафу, що становить 17 тис. гривень, з позбавленням права керування транспортними засобами строком на один рік.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Травня, Понеділок
19 Травня, Неділя