<

В Харківській області чоловік отримав адміністративний арешт через сварку з дружиною

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:10 | 24.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

В Харківській області чоловіка притягли до адміністративної відповідальності за домашнє насильство

Про це пише Судово-юридична газета в Україні з посиланням на прес-службу суду.

Ця подія відбулась в середині жовтня в с. Кам’янка Ізюмського району. Пізно ввечері нетверезий чоловік, прийшовши до будинку, в якому проживав разом з сім’єю, вчинив сварку з власною дружиною, почав ображати її нецензурною лайкою та погрожувати  фізичною розправою.

Жінка викликала поліцію, та гнів правопорушника перекинувся і на правоохоронців. Своїми діями чоловік вчинив правопорушення, передбаченні ч.1 ст. 173-2 КУпАП «Вчинення домашнього насильства» та ст. 185 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського».

У судовому засіданні правопорушник повністю визнав вину, підтвердив, що такі події мали місце, однак поводив себе досить зухвало. Чоловіка  притягли до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст.173-2 та ст. 185 КУпАП та наклали адміністративне стягнення у вигляді адміністративного арешту строком на сім діб.




один коментар
  1. Думаю, що якби чоловік не перекинувся на поліцейських, то йому б нічого не було. Зазвичай наші поліцейські у всіх випадках винують саму жінку. Чоловіча солідарність чи гендерне насилля?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця
16 Травня, Четвер