<

У Волинській області складають перелік об’єктів, які можуть стати мішенню для терористичних атак

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:55 | 26.01.2015 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ коментарі 3

На Волині визначають перелік важливих та стратегічних об’єктів, які можуть стати мішенню терористичних актів з боку диверсантів. Влада обіцяє посилити охорону цих об’єктів.

Про це йшлося під час засідання ради оборони області, –  повідомляє у прес-служба ОДА.

Тут акцетували увагу на питаннях координації дій органів місцевої влади задля гарантування безпеки громадянам, охорони важливих та стратегічних об’єктів волинської інфраструктури, посилення заходів дотримання громадського порядку тощо.

«Зрозуміло, що ситуація в країні непроста. Тому є необхідність говорити про координацію дій представників усіх напрямків: силовиків, правоохоронців, еменесників, усіма, хто залучається до роботи в разі проведення терористичних акцій та диверсійних заходів. Нині кожна структура займається виконанням своїх обов’язків, але координатором виступає облдержадміністрація», – заявив губернатор Володимир Гунчик.

Радник голови облдержадміністрації Борис Кондратюк зауважив: суттєво загострилася обстановка на сході країни, йдуть обстріли, відтак мета ворога зрозуміла – знищити суверенітет України. Вихід – діяти без паніки, втілюючи в життя адекватні заходи. Як варіант рекомендують керівництву регіонів створити антитерористичні штаби.

«Ми не будемо створювати ще одну структуру. На території Волині працює рада оборони, яка має величезні повноваження в області. У силових структур та правоохоронців – свої завдання. Й керівництво відомств систематично інформує раду оборони, а остання координує спільні дії, мета яких – гарантувати цілісність держави», – додав голова ОДА.

Щодо важливих та стратегічних об’єктів інфраструктури, то на багатьох із них, особливо там, де охорону підприємства та відомства здійснюють власними силами, забезпечуватимуть безпеку фахівці відповідних служб. Голова облдержадміністрації дав доручення відпрацювати перелік відповідних об’єктів і в найкоротші строки поінформувати його про стан справ.

Також задля підвищення безпеки громадян до охорони громадського порядку й патрулювання вулиць будуть залучитися громадські патрулі. Голова облдержадміністрації наголосив: необхідно активніше працювати щодо цього. Окрім того, правоохоронці посилять роботу щодо виявлення та вилучення зброї.




коментарів: 3
  1. Шахти, вокзали, школи, заводи, переходи…
    Терористи що хочуть, те і роблять. І БУГ навряд чи читають.

  2. Якщо будуть атакувати, то впершу чергу захисту потребують підстанції(щоб не лишилися без світла і зв”язку), очисні споруди і водоканал (вода нам потрібна),
    І сполучення із іншими містами(Потрібно мати шляхи відходу)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота