<

Теракт у Підмосков’ї: кількість загиблих зросла до 115, понад сотню госпіталізували

12:03 | 23.03.2024 / Новини / /
Перегляди
480
/ Коментарі відсутні

Унаслідок теракту в підмосковському «Крокус Сіті Холі» ввечері 22-го березня відомо про 115 загиблих і 107 госпіталізованих.

Про це, з посиланням на Слідчий комітет РФ 23, повідомляє Радіо Свобода.

«На місці теракту в концертному залі «Крокус Сіті Хол» під час розбирання завалів екстреними службами виявлено ще тіла загиблих. Пошукові роботи тривають», – ідеться в повідомленні.

У деяких містах РФ скасували заходи.

Раніше 23-го березня ФСБ заявила, нібито особи, які брали участь у теракті, «планували перейти російсько-український кордон» та «мали контакти на українській стороні».

Загалом у звʼязку з терактом, як розповів російському лідерові Володимиру Путіну директор ФСБ Олександр Бортніков, затримали 11 осіб.

Увечері 22-го березня кілька осіб у камуфляжній формі в концертному залі стали стріляти з автоматів та підпалили будівлю у підмосковному Красногорську в концертному залі Crocus City Hall.

Слідчий комітет (СК) Росії порушив кримінальне провадження за статтею про теракт. Учора російські ЗМІ повідомляли, що після теракту нападникам вдалося втекти на автомобілі.

В Головному управлінні розвідки Міноборони України кажуть, що нинішній теракт у Підмосков’ї є свідомою провокацією режиму Путіна, про яку попереджала міжнародна спільнота.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця