<

У Польщі українці відкрили найменшу кав’ярню в країні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:19 | 26.07.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Робота була гарним стартом, щоб розпочати життя в іншій країні, та не цього прагнули. Давно виношували ідею свого маленького бізнесу. Хотіли всі етапи пройти самостійно.

Тому і кавомашину самі вибирали, і каву дегустували, на курси пішли, щоб хоча б навчитися спінювати молоко. Все робили, як для себе.

Виникла кав’ярня “Добро-Добро”. Так назвали, бо вірять, що добро повертається, а двічі, бо їх двоє. Саме своєю щирістю та відкритістю, а ще цікавими історіями здобули собі постійних клієнтів, які п’ють у них каву від самого відкриття. І власне клієнти зауважили, що ще не бачили такого маленького закладу, – інформують Факти.

Інна з Олегом діляться своїм добром усього на 6 кв. метрах. А представники книги рекордів зафіксували найменшу кав’ярню у Польщі.

Починали з 6-7 кавових напоїв, нині в одному сезоні мають до 20 різновидів. Створюють рецепти залежно від погоди, настрою, пори року, і головне, щоб самим подобалося.

Глобально, хочуть відкрити мережу найменших кав’ярень у Європі, а поки поширюють Добро Польщею. Навесні стартував заклад у Любліні, за пару місяців – у Вроцлаві. Пропонують своїм відвідувачам підвісити каву для когось або подарувати добробокс близьким. А коли стали думати про власну дитину, Інна з подругою заснували бренд української постільної білизни.

Їхній Колискай, це 22 найсильніших оберегів, осучаснених і нанесених на дуже якісну тканину. Витримує до 300 праннів без втрати кольору.

Комплекти унікальні, бо візерунки не повторюються, партії не великі. Продають з Польщі по всій Європі, навіть у Штати, через партнерську мережу та онлайн-майданчики.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя