<

У Кабміні заговорили про подвійне громадянство

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:10 | 2.09.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін висловив думку, що Україна повинна дозволити громадянам інших держав подвійне громадянство.

Про це повідомляє Укрінформ.

“Я вважаю, що повинні дозволити подвійне громадянство, але при певних умовах. Хіба ми можемо не звертати увагу на те, що є тисячі людей – реальних патріотично налаштованих українців в Канаді, США, Австралії, деяких інших країнах, які хотіли би тут попрацювати. Вони готові приїхати і працювати тут за українську зарплату, але стикаються з труднощами – не можуть працевлаштуватися, скажімо, канадського чи американського паспорту. А в той же час тисячі представників угорської, румунської та інших меншин в Україні мають два паспорти”, – зазначив Клімкін в Одесі, де спілкувався з молоддю в Impact HAB про можливості підтримки державними структурами важливих транснаціональних проектів і українських інновацій та трендів, просуванні їх у глобалізованому світі.

На це треба звернути увагу, підкреслив він, тому що не можна і далі цього не помічати.

“Очевидно, варто все належним чином законодавчо врегулювати і встановити суворі вимоги за недотримання національного законодавства. Інакше буде наростати вал проблем”, – зазначив глава МЗС.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер