<

Світязька сільрада ніяк не виділить земельну ділянку бійцю, який живе у вагончику

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:09 | 23.02.2016 / Шацьк /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Розгляд 20 заяв учасників АТО був перенесений шацькими депутатами на період після ви­борів, коли пройде розширення меж населених пунктів – відповідно до статті 8 пункту 8 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» (вибори до об’єднаної громади відбудуться 27 березня).

Не всі заяви задовольнили і в Світязькій сільській раді. Для прикладу, 57-річний Віктор Лутков зі Світязя, який пішов на війну добровольцем в одній з перших хвиль мобілізації, двічі отримав відмову від світязьких депутатів. До речі, учасник АТО, здо­ров’я якого досить серйозно підкосила служба на передовій, че­рез що він вимушений періодично проходити лікування в госпі­талі, мешкає … в вагончику, без тепла, світла й інших елемен­тарних умов, – повідомляє видання Шацький край.

Двічі писав заяви і стільки ж у сільській раді мене запевняли, що я є єдиним кандидатом на земельну ділянку для будівництва. На сесіях же з’ясовувалося, що, крім мене, на землю претен­дують ще декілька атошників. Голосування депутатів завжди було не в мою користь. Наступне сесійне засідання, на якому виділятимуться ділянки учасникам АТО, відбудеться нескоро. Я писатиму заяву знову, проте не впевнений, що депутати під час голосування врахують той факт, що, у порівнянні з іншими бійцями, я знаходжуся в найгіршій ситуації, – розповідає про свої поневіряння Віктор Михайлович.

І хоча в сільській раді пообіцяли, що як тільки буде виготовлена містобудівна документація, бійцю виділять земельну ділянку під будівництво, Віктор Лутков все більше схиляється до думки, що відстоювати своє право на законом передбачену пільгу йому доведеться в суді.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя