<

Румунія – Швейцарія 1:1 огляд матчу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:23 | 16.06.2016 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Матч претендентів на друге місце переможця так і не визначив.

Гра претендентів на друге місце не розчарував, хоча голів очікувалось більше. Але турнірна стратегія взяла гору. Швейцарці, які витратили значно меньше сил в першому матчі, розпочали гру дещо активніше, провівши декілька невдалих атак червоні несподівано отримали пенальті у свої ворота. Одинадцятиметровий впевненим ударом реалізував Богдан Станку.

1427651966_romania

Швейцарію такий перебіг подій відверто розлютив і вже на 20-й хвилині вона ледь не відігралась. Це Фабіан Шер виконав шикарний удар під перекладину, з яким заледве впорався Чіпріан Тетерушану, перевівши м’яч на кутовий.

Як би там не було, а на перерву команди пішли за рахунку 1:0 на користь румунів, які вже на самому початку тайму другого мало його не подвоїли. Овідіу Хобан, який вийшов на заміну в перерві, вже на 47-й хвилині упіймав на ногу невдало вибитий швейцарцями м’яч і зовсім трохи не влучив у ворота. А на 53-й хвилині мало не зрізав м’яч у свої ворота Йохан Джуру – зовсім поруч зі штангою вийшло.

А потім Швейцарія досить несподівано відігралась. На 57-й хвилині альпійці заробили право на кутовий, після подачі якого м’яч ніяк не хотів залишати межі карного майданчика збірної Румунії, аж поки колишній гравець київського “Динамо” Адмір Мехмеді не відправив його у дальній кут воріт Чіпріана Тетерушану.

Догравали цей матч команди максимально обережно, побоюючись пропустити гол і не встигнути відігратись. Тепер кожний буде вирішувати свої завдання в останньому турі – швейцарці будуть пробувати не програти французам, а румуни намагатимуться перемогти албанців.

https://www.youtube.com/watch?v=difroHoPaOQ

Були використані матеріали сайту ua-football.com




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця
2 Травня, Четвер