<

Працівники митниці затримали на пункті пропуску “Ягодин” партію цигарок торгової марки «Malboro»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:52 | 16.09.2015 / Новини / , /
Перегляди
3
/ 1 коментар

В рамках операції «Рубіж -2015» фахівці Волинської митниці ДФС затримали партію цигарок торгової марки «Malboro»

Сьогодні в автомобільному пункті пропуску «Ягодин» працівники Волинської митниці ДФС в технічних порожнинах автомобіля виявили велику партію цигарок, – повідомили у прес-службі.

Як стало відомо, громадянин Швеції для перетину кордону свідомо обрав смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор», аби уникнути зайвого огляду інспекторів. Тим самим він засвідчив, що переміщує предмети, які не підлягають обов’язковому письмовому декларуванню або обкладенню митними та іншими платежами чи зборами, і на переміщення яких через митний кордон України не встановлено заборон чи обмежень.

Проте, під час митного огляду автівки марки «Fiat Ducato», нюх чотирилапого, якого використали для пошуку заборонених для перевезення речовин, не підвів: у спеціально виготовлених тайниках автомобіля виявлено приховані від митного контролю тютюнові вироби.

Про точну кількість та вартість тютюнових виробів буде повідомлено додатково, однак, як стверджують фахівці митниці, в тайниках автівки приховано щонайменше 5 тисяч пачок цигарок.

3-2




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок