<

Анонс матчу Євро-2016 Польща – Португалія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:46 | 30.06.2016 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Марсель, Велодром. 22:00 Арбітр Фелікс Брих (Німетчина). Пряма трансляція на телеканалі Україна.

Обидва учасники першого чвертьфінального поєдинку отримали право увійти до 8-ки найкращих команд Європи завдяки надзусиллям. Португальцям для цього знадобилося 120 хвилин матчу, а поляки взагалі розігрували квиток до 1/4 в серії післяматчевих пенальті. Польська збірна показала, що є наразі однією з найперспективніших команд на цьогорічному турнірі, а її рівнем організованості можна лише насолоджуватися. Від неї чекають продовження переможного шляху.

Що ж стосується Португалії, то поки що цей колектив можна порівняти з мінливістю ранньої весни, коли в будь-який момент замість сонця може початися снігопад. Талановиті, але не зовсім стабільні піренейці не можуть постійно покладатися на везіння, а з поляками мають нарешті пояснити всій Європі, чому саме вони потрапили до 1/4, а не хорвати.

2384011_w1

Команди зустрічалися між собою 10 разів. Португалія виграла чотири з десяти зустрічей із Польщею. “Кадра” мала успіх 3 рази, а ще 3 поєдинки закінчувалися нічийним результатом.

Поєдинок на Євро-2016 стане 3-ю грою збірних на великих турнірах і 1-ю на чемпіонатах Європи. Попередні поєдинки пройшли на ЧС-1986 і ЧС-2002.

Португальці отримають нагоду 6-й раз зіграти в чвертьфіналі Євро, що є рекордною кількістю участі в 1/4 поміж усіх інших збірних.

Орієнтовні склади

Польща: Фабіанскі – Піщек, Глік, Паздан, Єнджейчик – Блащиковські, Крихов’як, Мончинскі, Гросіцкі – Мілік, Лєвандовскі.

Португалія: Патрісіу – Соареш, Пепе, Фонте, Геррейро – Маріу, А. Сілва, В. Карвалью, Гомеш, Нані – Роналду.

Матеріали сайту “футбол24”




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

12 Травня, Неділя
11 Травня, Субота