<

Після Іловайська в полоні залишаються 11 військових – Генштаб

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:55 | 29.08.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Зниклими безвісти внаслідок Іловайської трагедії 2014 року залишаються 84 військовослужбовців, 11 – знаходяться в заручниках на Донбасі.

Про це у вівторок, 28 серпня, повідомляє начальник управління цивільно-військового співробітництва ЗСУ Олексій Ноздрачов, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Ми знаємо, що 128 опинилися в полоні. Якщо я не помиляюся, 11 військовослужбовців і співробітників Міністерства внутрішніх справ за епізодом боїв під Іловайськом ще знаходяться в полоні”, – розповів він.
За інформацією чиновника, 158 бійців вважалися зниклими безвісти внаслідок подій під Іловайськом. “Станом на вчора, 84 військовослужбовців Збройних сил України (вважаються зниклими безвісти)”, – уточнив Ноздрачов.
При цьому він додав, що в це число зниклих безвісти входять тіла і їх фрагменти, які наразі не можуть бути ідентифіковані.
“У моргах зараз знаходяться – якщо ми беремо етап саме Іловайських боїв – ще 15 безвісти зниклих, яких ми поки не можемо ідентифікувати”, – сказав представник ЗСУ.
За інформацією Генштабу, під Іловайськом у серпні 2014 року загинули 366 українських бійців, серед них – 150 військовослужбовців ЗСУ, ще 429 осіб отримали поранення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 Травня, П’ятниця
9 Травня, Четвер