<

Підпільну АЗС в Маневицькому районі виявили співробітники податкової міліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:14 | 16.08.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Співробітники податкової міліції Волині, під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області, в рамках проведення операції «Акциз-2018» припинили діяльність підпільної автозаправної станції в Маневицькому районі.

Встановлено, що житель одного із населених пунктів Маневицького району організував незаконну діяльність, пов’язану з реалізацією дизельного пального невідомого походження. З метою ухилення від сплати обов’язкових платежів до бюджету вказана АЗС діяла без відповідних дозвільних документів та з порушенням порядку реалізації підакцизних товарів.

Про це повідомляють у ДФС Волині.

Так, в рамках кримінального провадження співробітники податкової міліції Волині на підставі ухвали суду провели обшук на території, де зосереджувалася нелегальна діяльність.

За результатами проведених заходів вилучено з незаконного обігу майже 3000 літрів дизельного пального.

На даний час проводяться подальші слідчі дії з метою притягнення винних осіб до відповідальності.




один коментар
  1. Країна сліпих , ті заправки за кожним вуглом і велика маса людей там заправляється , держслужбовці в тому числі. Яка Європа? Яка боротьба з корупцією? Та бандитська влада Януковича проти теперішньої дитячий садок ,молодша група. І такий стан речей всіх влаштовує, значить ми всі “тєрпіли” і не треба скігліти (Азіров) що бюджети порожні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа