<

Петиція про референдум щодо вступу України до НАТО набрала потрібну кількість підписів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:25 | 3.11.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Порошенко розгляне це питання протягом 10 днів.

Електронна петиція до Президента України про проведення референдуму щодо вступу України в НАТО набрала необхідні 25 тисяч підписів. Про це свідчать дані, розміщені на офіційному сайті глави держави, – повідомляє Корреспондент.

“Пане президенте, я думаю, я, як мільйони українців, хотіли б вступити в НАТО, і я думаю, референдум про вступ у НАТО дав би чіткий сигнал як нашим союзникам, так і ворогам”, – йдеться в тексті петиції якогось Батурина Андрія.

Петиція була подана 29 серпня 2015 року. У Президента Петра Порошенка є 10 днів на розгляд даної петиції і публікації відповіді на неї.




один коментар
  1. Моє бачення ситуації…
    1. НАТО – це найкраща перспектива з точки зору захисту країни.
    2. Для вступу, нам потрібно не мати претензій до жодної з сусідніх країн по територіям (маємо забутись про Крім і Донбас).
    3. Наша країна не повинна мати військового конфлікту на своїй території (теоретично його нема, а є Антитерористична операція),
    4. ЗСУ повинно відповідати вимогам і стандартам НАТО (маленькими кроками рухаємось до цього).

    Висновок:
    – щодо першого пункту, думаю роз’яснення не потрібні…)))
    – на рахунок Криму і Донбасу, думаю і так зрозуміло, що якщо РФ не захоче їх віддати, то силою ми їх і так не заберемо. А якщо навіть і колись все-таки віддасть, то наше знаходження в НАТО не буде в цьому перешкодою. Тому не бачу причин, щоб не відмовитись від цих територій.
    – пункт про військовий конфлікт треба вивчити ретельніше, так як не володію дослівною інформацією про ключові положення основних документів НАТО, якщо АТО не є перешкодою для вступу, то не бачу проблем.
    – ну і останнє – це питання часу.

    P.S. НАТО – на мою думку це є найкращий вихід з ситуації що склалася в нашій країні, це хоч якісь гарантії безпеки. За Крим і Донбас жаль, але якщо брати в загальному, то краще відмовитись і забезпечити безпеку іншим регіонам ніж не відмовлятись і далі підставлятись під агресію РФ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок