<

Опубліковане відео із затриманим у Широкиному росіянином

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:53 | 15.06.2015 / Новини / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

За словами затриманого, особи, які воюють за сепаратистів, вірять, що Путін відбере всю Україну.

Напередодні в ході розвідувальних дій в Широкиному бійці “Правого сектора” взяли в полон військовослужбовця Російської Федерації. Про це заявив представник ПС з позивним “Червень”, – пише видання Корреспондент.

У документах значиться, що полонений є водієм-механіком військової частини, воює в Широкиному і є жителем Ставропольського краю.

Зараз російський військовополонений перебуває в розташуванні “Правого сектора”. “Будь-яке рішення щодо переміщення затриманого військового прийматиме Ярош”, – сказав “Червень”.

Пізніше відомий оператор Олена Білозерська опублікувала відео з допитом затриманого росіянина – Толстокорова Романа Анатолійовича.

“Зазвичай, люди в полоні замість правди говорять те, що від них хочуть почути. Але цей справив на мене дивне враження, що говорить щиро і добровільно”, – зазначає Білозерська.

За словами затриманого, особи, які воюють на Донбасі, впевнені, що рано чи пізно президент Росії Володимир Путін відбере собі всю Україну.

Відповідаючи на запитання, яку ідею сповідують бойовики, полонений сказав: “Вони впевнені, що так і повинно бути. Що Вова Путін відбере собі всю Україну”.

Разом з тим, Толстокоров дуже боїться повернутися назад до Росії.

Після того, як вимкнули камеру, пише Білозерська, затриманий запитав: “Як думаєте, мене назад в Росію не зашлють?”.

Толстокоров стверджує, що залишив розташування сепаратистів і перейшов на український бік після того, як спільники побили його через татуювання у вигляді свастики.

За словами полоненого, це татуювання – наслідок кримінального минулого, він зробив його у в’язниці, коли відбував покарання.

Чоловік заявляє, що не хоче повертатися до Росії, де він мав проблеми з поліцією, і не бажає бути обміненим на українського військового і повернутися до сепаратистів.

Разом з тим, росіянин вважає, що люди, які воюють за ДНР, допускають велику помилку.

За його словами, все зводиться до того, що вони хотіли краще жити матеріально (“як у Росії”), але не врахували, що хоча в Росії великі зарплати, але також великі і витрати.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок