<

[ОНОВЛЕНО] Ракетний обстріл Чернігова: кількість загиблих досягла 17 людей

16:55 | 17.04.2024 / Новини / /
Перегляди
310
/ Коментарі відсутні

Вранці 17-го квітня російські війська вдарили ракетами по Чернігову. Станом на 16:45 від атаки померли 17 людей.

Як повідомив президент Володимир Зеленський, станом на 11:20 відомо про 10 загиблих і 20 постраждалих. Кількість жертв ще може зрости.

«І цього не було б, якби Україна отримала достатньо засобів ППО та якби рішучість світу в протидії російському терору теж була достатньою», — наголосив Зеленський.

Президент закликав партнерів проявити «достатню рішучість» і надати «достатню підтримку, яка її відображатиме».

Близько 9:00 росіяни завдали трьох ракетних ударів по Чернігову. В ОВА одразу повідомили, що серед цивільних є загиблі та багато поранених. Медики надають потерпілим усю необхідну допомогу.

Під удар потрапили об’єкти цивільної та соціальної інфраструктури. Зокрема, є пряме влучання у 8-поверхову будівлю соцінфраструктури. Також пошкоджені сусідні будівлі та автомобілі. На місці працюють усі екстрені служби.

ОНОВЛЕНО. У Чернігові вже відомо про 11 загиблих та десятки поранених після ранкового ракетного обстрілу з боку російських окупантів. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Він уточнив, що серед загиблих — 25-річна лейтенантка поліції. Вона жила в сусідньому будинку й перебувала на лікарняному, унаслідок обстрілу зазнала смертельного уламкового поранення.

Також правоохоронці мають заяви про щонайменше трьох безвісти зниклих після російського удару.

Окрім 11 загиблих, вже відомо про понад 50 потерпілих, із яких троє дітей, повідомив заступник керівника ОП Олексій Кулеба.

ОНОВЛЕНО. У Чернігові після російського ракетного удару збільшилася кількість загиблих — станом на 16:45 від атаки померли 17 людей, повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок