<

На Харківщині під час обстрілу отримала поранення депутатка Нововолинської міськради Яна Никитюк

11:37 | 23.04.2024 / Нововолинськ / /
Перегляди
2485
/ коментарів 5

22-го квітня близько 16:30 російські військовослужбовці вчергове обстріляли селище Купʼянськ-Вузловий на Харківщині. Внаслідок ворожої атаки поранено волонтерку, депутатку Нововолинської міської ради 37-річну Яну Никитюк.

Яна вчергове поїхала до наших бійців на передову разом з волонтерами, щоб відвезти допомогу.

Вона оприлюднила допис перших хвилин після обстрілу, подякувавши колегам-волонтерам та лікарям за вчасно надану медичну допомогу.

“Дякувати Богу живі! З мінімальними травмами. Не переживайте, буду жити, трошки себе відкорегую у зовнішньому вигляді. Оновлення треба завжди, не тільки душевне, але й фізичне. Це війна і вона триває”, – додала Яна Никитюк у дописі.

Як йдеться на сторінці Харківської обласної прокуратури, 22-го квітня близько 16:30 російські військовослужбовці вчергове обстріляли селище Купʼянськ-Вузловий. Отримала тілесні ушкодження 37-річна волонтерка.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками зс рф.

Нагадаємо, Яна Никитюк – чинний депутат Нововолинської міської ради, голова ОСББ у Нововолинську. Ще до повномасштабної війни їй вдалося об’єднати співмешканців будинку, щоб працювати разом для покращення якості проживання у власних оселях. Нині ж вона разом із сусідами та друзями забезпечують наших захисників теплими речами, амуніцією, смаколиками та так необхідними на передовій автомобілями, а також їздить з волонтерською допомогою до наших захисників.




коментарів: 5

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця