<

На смітниках Нововолинська запровадять систему сортування відходів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:26 | 31.08.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
13
/ коментарів 11

У Нововолинську з’являться нові контейнери для роздільного сміття.

Інформація про тендер на контейнери розміщена на сайті публічних купівель.

Замовником виступає Виробниче управління комунального господарства ЖКО Нововолинської міської ради. Очікувана вартість контейнерів – 300 тисяч гривень.

Станом на 31-ше серпня торги не завершилися, та взяло участь кілька компаній.

Планують придбати 60 контейнерів: 10  для скла, 10 для паперу та 40 для твердих побутових відходів.

У Нововолинську близько ста сміттєвих майданчиків. Більше трьох років на кожному розміщенні сітки для пластикових пляшок. Тепер на деяких із них з’являться сталеві різнокольорові баки (жовтого, синього, зеленого кольорів) для збору скла, паперу та ТПВ.

Нововолинці, а ви готові сортувати сміття?




коментарів: 11
  1. А хто те роздільне сміття переробляти то буде а? Чи возитимуть в Луцьк як зараз ПЕТ пляшки на переробку возять на Луцький пластмасовий завод!

  2. Планують же побудувати в місті сміттєпереробний завод то може тому і такі такі купують для сортування сміття

  3. Валік, а яка різниця хто його буде переробляти??? наші люди хоча б сміття повинні навчитись сортувати, треба ж хоч з чогось починати… А інвестор завжди знайдеться, сміттєвий бізнес завжди був, є і буде ДУЖЕ прибутковою справою. Можливо Ви не знаєте, але європейські сміттєпереробні заводи навіть КУПУЮТЬ сміття для переробки…

  4. Контейнери для сміття повинні знаходитись біля автодоріг,а не в глибині житлового кварталу поряд з майданчиками для дітей.Потрібні також контейнери для органічних відходів.

  5. До Каті. Наші люди уже давно навчилися сміття сортувати! В міськраді як красиво по кабінетах сміття відсортовано правда красиво! Байку про переробний завод зі сміттям своїм дітям розкаже те! Не в нас не в Володимирі не в Ковелі НІКОЛИ не побудують той завод бо невигідно їм.

  6. В моєму попередньому коментарі нік валік змініть на гість ок адмін. Від мене благодарочка.

    • справжній українец ! коли влада зміниться, не забудь одягнути будьоновку !

  7. Я не просив змінити нік чи затерти коментар. Я не трус і як доказ навіть своє прізвище та адресу я не боюся назвати. Хто підписався під моїм коментарем таксказати фейковий валік я не знаю але то точно був не я по ip адміністрація бугай може сама продивитися. Слава Україні!

    • Герою слава ! коли красние прийдуть – ти не знімеш тризуб і не одягнеш будьоновку ! правда, і не збудуєш нічого, но то таке…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок