<

Нардеп Ланьо розповів про інцидент з Правим сектором у Мукачевому

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:53 | 12.07.2015 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Ланьо стверджує, що не провокував конфлікт.

Народний депутат Михайло Ланьо розповів подробиці інциденту, що призвів до перестрілки в Мукачевому. Про це він повідомив в ефірі 112 Україна, – пише Корреспондент.

Ланьо повідомив, що до нього на зустріч прибули представники Правого сектора на чолі з командиром Закарпатського підрозділу.

“Командир батальйону та його помічник зайшли до мене в кабінет, всього чотири машини приїхали. Вони сказали, що їм потрібно, аби я допоміг влаштувати в санаторій бійців АТО. Я сказав, що будемо допомагати. У нас була нормальна розмова, і раптом ми почули постріл. Зайшов мій помічник і сказав, що у дворі застрелили якогось хлопця. Я запитав у командира, що там сталося, а він відповів: “Я ж вам казав, що люди, які приходять, трохи контужені”. Я вийшов разом із ним, вони забрали тіло і поклали в багажник, а потім повернули на територію”, – повідомив Ланьо.

Нардеп зазначив, що з його боку провокацій не було.

“Ніхто з моїх людей не провокував, я не знаю, хто там не стримався з Правого сектора. Після цього вони поїхали, і я вже чую, що була перестрілка з міліцією”, – додав Ланьо.

На запитання про причетність до інциденту екс-нардепа Віктора Балоги він зазначив, що той фінансував закарпатський Правий сектор.

“Але я не можу сказати, що він до цього (перестрілки, – ред.) причетний. Я молю Бога, щоб командир не постраждав, і тоді він може підтвердити мої слова”, – заявив Ланьо.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця