<

Тему просто «прикрили», – Ігор Гузь про події в Мукачевому

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:26 | 25.08.2015 / Новини / , /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Нардеп від 19 округу Ігор Гузь припускає, що влада і “Правий сектор” пішли на мирову після подій в Мукачевому.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

“З однієї сторони на екрані ми бачимо український варіант ірландської ІРА чи баскської ЕТА. Хлопці “борці за свободу” проти злочинного режиму, звинувачені по декількох серйозних статтях кримінального кодексу пробираються через всю країну в зону АТО, де як було заявлено раніше “кров’ю змивають” всі колишні гріхи. Без сумніву вбивство охоронця Ланя, розстріл автомобілів МВС та поїздки по Мукачево зі зброєю до такого визначення можна віднести.

Про іншу сторону медалі писати не буду, вже все розписано. І про Балогу і про переділ потоків контрабанди і про минуле деяких фігурантів на відео.

Наразі ми бачимо сценарій який напевне розіграла Банкова та Правий сектор. Думаю ні в кого не має сумнівів, що та кількість представників СБУ та інших спецпідрозділів могла достатньо легко локалізувати цю групу, але… Але смерть десятка бійців ДУКу могла визвати шквал несприйняття і подальшу реальну ескалацію конфлікту.

Тому тему просто “прикрили”. Хлопцям дали можливість перебазуватися в зону АТО, але всі кримінальні провадження відкриті і будь-якої миті їх можуть затримати. Натомість заклики до революції які на віче 21 липня у Києві оголосив Правий сектор дещо потускніли, це якщо м’яко кажучи. Все в підпільному, тихому та майже непомітному режимі, саме так як треба Банковій перед місцевими виборами.

Думаю це лише початок, далі буде цікавіше.

p.s. Я достатньо довго вивчав історію діяльності ІРА, ЕТА, РАФ, щоб знати, що в їхньому середовищі не грало суттєвої ролі де ти береш гроші для “революційної мети”, головне, щоб вони були. А “революційна мета” все спише бо мета ж виправдовує засоби)”




один коментар
  1. …a de rz wy wsi “deputatyky” berete groszeniata ?!
    …i…”pro inszu storonu medali” czomus’ tak malosliwno… ?
    …dawno wrze pora wsju cju marzornu werchownu zradu propustyty czerez “ato”-ws’ki kotly…, szczob >>> pobuwaly w szkuri po-istyno PATRIOTIW >>> Wojiniw=DOBROWOLJCIW !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота