<

«Нафтогаз» знижує ціни на газ для промисловості

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:17 | 22.11.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Максимальні ціни на газ для промспоживачів знижуються на 16,5%, мінімальні – на 17%.

Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” з 1 грудня знижує мінімальні ціни на природний газ для промислових споживачів на 17% в порівнянні з листопадом – до 11,153 тисячі гривень з 13,439 тисячі гривень за тисячу кубометрів, говориться в повідомленні компанії.

Максимальні ціни для промспоживачів з 1 грудня будуть знижені на 16,5% – до 12,180 тисячі гривень з 14,586 тисячі гривень за тисячу кубометрів газу.

Як зазначили в компанії, цінові пропозиції “Нафтогазу” диференційовані залежно від обсягів закупки, умов оплати та стану попередніх розрахунків.

Якщо покупець не має заборгованості перед “Нафтогазом” або буде купувати не менше 50 тисяч кубометрів газу на місяць, то для нього встановлюється мінімальна ціна. У всіх інших випадках застосовується більш висока ціна. Всі ціни вказані з урахуванням ПДВ.

Нагадаємо, що з 1 жовтня 2015 року в Україні набув чинності новий закон про ринок природного газу, який позбавив Нацкомісію, що здійснює регулювання у сфері енергетики, права на встановлення цін на природний газ для промисловості.




один коментар
  1. красива афера з газом….”багате” населення буде платити з “бідних” ахметових,пінчуків і компашку..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок
13 Травня, Понеділок