<

На Волині призначили нового керівника Облавтодору: що відомо про його статки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:14 | 21.11.2019 / Новини /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Від 15-го листопада новим керівником Волинського облавтодору став Руслан Мандзюк, який раніше працював у відділі державного контролю та нагляду за безпекою на транспорті управління Укртрансбезпеки у Волинській області.

Нерухомість та авто дружини, спільні заощадження готівкою в іноземній валюті та чималі позики. Водночас новий керівник Волинського облавтодору минулого року, відповідно до декларації, не отримав жодного доходу, – інформують Волинські Новини.

Відзначимо, що попереднього керівника ДП «Волинський облавтодор» судили через хабарницькі дії. У 2018 році він вимагав у підприємиці 300 тис. грн за надання дозволу та погодження укладення договору оренди будівлі і споруди охоронюваної стоянки автомобілів на трасі Київ–Ковель–Ягодин. За це він отримав два роки умовного покарання.

Згідно з даними декларації за 2018 рік кандидата на посаду, Руслан Мандзюк разом із дружиною Світланою виховує двох дітей – синів Антона та Андрія. Родина мешкає в Ківерцях.

Власницею житлового будинку в Ківерцях площею 205,9 квадратних метра є дружина посадовця. У її власності – також земельна ділянка в Ківерцях площею 1302 квадратних метра. Вартість нерухомості декларант не вказав.

У декларації згадується всього одна автівка – це Mercedes 350S 2005 року випуску, зареєстрований із вересня 2018 року також на Світлані Мандзюк. Вартість автомобіля не зазначена.

Відзначимо, що на сайті Auto.ria ціни на такий автомобіль сягають від 9 до 17 тисяч доларів.

Відомості про доходи подружжя за минулий рік – відсутні.

Зауважимо, що декларант у розділі «Доходи, у тому числі подарунки» має вказати відомості про заробітну плату, отриману як за основним місцем роботи, так і за сумісництвом, гонорари та інші виплати згідно з цивільно-правовими правочинами, дохід від зайняття підприємницькою або незалежною професійною діяльністю, дохід від надання майна в оренду, дивіденди, проценти, роялті, страхові виплати, благодійну допомогу, пенсію, спадщину, доходи від відчуження цінних паперів та корпоративних прав, подарунки та інші доходи.

Натомість вказано, що подружжя зберігає 40 тисяч доларів готівки: 30 тисяч доларів – у Світлани Мандзюк, ще 10 тисяч доларів – у Руслана Мандзюка.

Водночас пара зазначила, що має позики: 550 тисяч гривень Руслан Мандзюк боргує Василю Мандзюку, а Світлана Мандзюк винна 950 тисяч гривень Надії Величко.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя