<

На Рівненщині п’яний водій злетів з мосту: двоє осіб загинули

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:33 | 26.11.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

25-го листопада близько 13:00 в Дубровицькому районі Рівненської області «Fiat» злетів з мосту та впав у річку Горинь. Внаслідок ДТП загинуло двоє осіб. Вміст алкоголю в крові водія –  2,08 проміле.

42-річний житель села Висоцьк, керуючи автомобілем «Fiat», рухаючись через міст у напрямку села, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням, злетів з мосту та впав у річку, – повідомляє прес-служба поліції Рівненщини.

Унаслідок ДТП загинули двоє пасажирів: 49-ти та 51-річні місцеві жителі.

Водій отримав незначні тілесні ушкодження. За зовнішніми ознаками він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Результат медичного освідування – 2,08 проміле.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель двох осіб слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Водія «Fiat» слідчі затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа
14 Травня, Вівторок