<

На прикінці травня відбудеться прем’єра українського серіалу про АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:32 | 30.04.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У суботу, 23-го травня, на телеканалі “2+2” відбудеться прем’єра драми “Гвардія” про події минулого року в Україні та перших добровольців Національної гвардії.

“Гвардія” – телевізійний серіал, в основі якого – реальні події першої половини 2014 року в Україні. Це історія перших добровольців, котрі після початку російської агресії першими відгукнулись на заклик записуватись в лави Нацгвардії. Про це пише Gazeta.ua.

У кожного з них своя мотивація, своя причина вирушити на війну. Доброволець Татарин прибув з Криму (Ахтем Сейтаблаєв), Дюк (Дмитро Ступка) – з Одеси, Вуйко – із Закарпаття (Дмитро Тубольцев), дядько Гурам – з Грузії (Вано Янтбелідзе). Серед добровольців також виявиться колишній беркутівець Лейтенант (Богдан Юсипчук) і дівчина-снайпер (Анна Топчій), хлопця якої вбили на Майдані. Головну роль Діда виконує Олексій Горбунов. Після проходження спеціальної підготовки, з добровольців формують розвідувальний взвод і відразу після прийняття присяги відправляють на перше завдання.

Серіал “Гвардія” – спільний проект телеканалу “2+2” і компанії “Президент фільм Україна”. Сценарій написав Микола Рибалка. Режисер Олексій Шапарєв так говорить про цей фільм: “Війна то є тло – тло подій, а взагалі це історія про людей, це життєва історія, це хвилювання кожного, його доля”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця
16 Травня, Четвер