<

Волинські прикордонники затримали контрабандистів з човном

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:44 | 10.08.2016 / Любомль /
Перегляди
190
/ Коментарі відсутні

Минулої доби на Волині прикордонники Львівського та Луцького загонів виявили біля українсько-польського кордону порушників, які, скоріш за все, готувалися до протиправної діяльності.

Про це інформує прес-служба Держприкордонслужби України.

Учора, 9 серпня, дільничний інспектор відділу «Новогрузьке» Луцького загону виявив ознаки подолання контрольно-слідової смуги, що були присипані сіном. А згодом група реагування поблизу державного кордону затримала двох невідомих без документів, які були босі та у мокрому одязі.

Пізніше на березі Західного Бугу охоронці кордону виявили сумку з насосом, два весла та гумовий човен, які правопорушники, очевидно, підготували для виходу на воду. Про можливу протиправну діяльність сповістили польських прикордонників.

Під час перевірки берегової відмілини з обох боків ознак переміщення товарів не виявлено. Затриманими виявились 22 та 23-річні жителі прикордонного міста Любомль, які навідріз відмовились що-небудь пояснювати та заперечили, що човен та приладдя належить їм.

Порушників притягнули до адміністративної відповідальності. Обставини та коло причетних до можливої протиправної діяльності осіб встановлюється.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа
14 Травня, Вівторок