<

У Любомлі заклали капсулу нового храму

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:18 | 23.11.2016 / Любомль /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Любомлі заклали капсулу та освятили фундамент нового храму.

У понеділок, 21-го листопада, митрополит Луцький та Волинський Михаїл спільно з отцем Віктором Возняком, настоятелем Свято-Михайлівського храму, освятили фундамент нового храму та заклали капсулу з іменами усіх благодійників, хто пожертвував кошти на зведення нової церкви Архістратига Михаїла у Любомлі, – інформує Кордон.

Така подія відбулась на престольне свято для частини жителів міста, оскільки 21-го листопада християни вшановують Архістратига Михаїла, якого вважають покровителем храму у Любомлі.

Священнослужителі спільно помолились та побажали якомога швидкого завершення будівництва храму. Митрополит Луцький та Волинський Михаїл побажав усім віри, наснаги, благословіння та зазначив про значну роль кожного християнина для зведення святині.

Декан та настоятель Свято-Михайлівської громади отець Віктор вручив медалі “За благочинність” двом любомльським меценатам, які долучились до зведення храму, – Дмитру Шлапі та Валерію Міщуку. До того ж, отець вручив чимало подяк для тих, хто допоміг розпочати будівельні роботи.

dsc_0471
dsc_0468
dsc_0507
dsc_0492-737x492
dsc_0450




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота