<

Найкоротша сесія Любомльської райради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:07 | 24.03.2015 / Любомль /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Так можна сказати про пленарне засідання, що відбулося сьогодні, 24 березня. Потреба у його скликанні була викликана черговими змінами до районного бюджету.

Депутати, відмовившись від передбачених регламентом запитів та запитань, одразу перейшли до розгляду питань порядку денного. Про причину нагальності внесення змін інформувала начальник управління фінансів райдержадміністрації Оксана Самойліч. З її слів, у фінансуванні культосвітніх закладів виникає певна заборгованість, яка обумовлена передачею їх з балансу місцевих рад на баланс відповідних відомств. Тобто, у відділах освіти та культури не передбачалися кошти в повному обсязі на утримання цих закладів, натомість у місцевих радах зосередилися вільні залишки, які голови погодилися направити до районного бюджету. Саме вони будуть скеровані на ліквідацію заборгованості.

З другого питання, що стосується звільнення від плати за навчання дітей пільгових категорій інформувала директор Любомльської музичної школи Лариса Богачевська. Вона повідомила, що до переліку пільговиків були віднесені діти учасників АТО. На даний момент з цієї категорії відвідують музичну школи двоє учнів. Депутати це рішення підтримали.

DSC_0418




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 Травня, Понеділок