<

Любомльський районний центр зайнятості провів ярмарок вакансій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:54 | 25.03.2015 / Любомль /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Тимчасова зайнятість – додатковий заробіток

У актовому залі Любомльського районного центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій за участю 24 безробітних. Замовили проведення ярмарку КП «Любомльське житлово-комунальне господарство», яке потребує підсобних робітників для організації громадських робіт із благоустрою міста до Великодніх свят, – пише Любомльський РЦЗ.

Фахівці відділу взаємодії з роботодавцями провели коротку співбесіду з присутніми про можливий самостійний пошук роботи, навчання, стажування, участь у громадських роботах, розміщення резюме у ЗМІ.

Корисною для пошукачів роботи стала інформація про перелік робіт, які необхідно буде виконувати на КП «Любомльське житлово-комунальне господарство», умови праці та її оплату, а також можливості надалі отримати постійне місце роботи.

В результаті 8 безробітних отримали направлення на громадські роботи в КП «Любомльське ЖКГ». Маємо надію, що силами безробітних вулиці міста стануть охайнішими, будуть ліквідовані стихійні сміттєзвалища, впорядкований центральний парк, вирізані чагарники біля Обеліску Слави.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 Травня, Понеділок