<

Контрабандисти в ящиках з-під туалетного паперу намагалися незаконно переправити цигарки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:20 | 2.09.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Оперативними підрозділами Південного регіонального управління Держприкордонслужби припинено спробу незаконного переміщення з України до Ізраїлю понад 300 тис. пачок цигарок на суму понад 12,5 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Транспортували контрабанду під виглядом туалетного паперу і планували переправити в контейнері через пункт пропуску “Одеський морський торговельний порт”.

Міжвідомча робоча група з оперативними співробітниками Південного регіонального управління Держприкордонслужби, військовослужбовців Одеського прикордонного загону, представниками Управління захисту економіки в Одеській області Національної поліції, ГВ БКОП СБУ, ДФС та Одеської митниці провела повний огляд контейнера і підрахували кількість виявленого товару.

Серед вантажу туалетного паперу, який займав лише кілька рядів, правоохоронці нарахували 333 600 пачок цигарок на 12, 6 млн гривень.

Зараз також встановлено, що відправником вантажу є чернівецька фірма, яка оформила вантаж на Чернівецькій митниці та направила до Одеси для відправки морським шляхом в Ізраїль.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер