<

Компартія знову подала позов про скасування заборони

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:39 | 5.08.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарів 26

Окружний адміністративний суд Києва відкрив провадження у справі за позовом Петра Симоненка та Комуністичної партії до Міністерства юстиції щодо заборони в Україні.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на прес-службу суду.

Зазначається, що справа розглядатиметься за правилами спрощеного позовного провадження без виклику сторін.

У суді додали, що позивачі просять скасувати наказ Мін’юсту від 23 липня 2015 року, яким було затверджено Правовий висновок Комісії з питань дотримання Закону України “Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборони пропаганди їхньої символіки” щодо невідповідності діяльності, найменування та символіки Комуністичної партії України вимогам вищевказаного закону.

Нагадаємо, у 2015 році Компартія вже програвала схожий суд за позовами проти Мін’юсту.

2 лютого Центральна виборча комісія відмовила лідеру “Комуністичної партії України” Петру Симоненку у реєстрації кандидатом  на президентських виборах 2019 року.

Комісія встановила, що Симоненка висунуто партією, статут, найменування та символіка якої не відповідають вимогам закону України “Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки. 




коментарів: 26
  1. союз зник, клоуни остались… нікому воно тут не треба, хай мігрують до Тайланду, там ще не вмерла комунізма

  2. та да, тільки клоуни можуть вважати, шо багатства країни мають належати народу, який їх створює ! всі розуміють, шо 90% повинно належати тим 3%, хто їх вкрав !

    • Зато при совкові 90% населення вважали що багатства країни належать їм, хоча насправді ними користувались 3% верхівки партії

          • і як не дивно, накази його підвищували рівень життя народу. Накази твоїх улюблених олігархів підвищують тільки їхні рахунки за кордоном. Це напевно тому шо в них влади мало ?

        • Сииильно підвищили рівень життя. Особливо в Заліщиках, Умані, Харкові, Золочеві і Львові в 41 році, я вже не буду казати про Фіно-карельську республіку і польський Білосток та ін. А ви за цензурою ніц не бачили й не чули.

          • Львів у 41-у ? це ти про своїх братів-бандерівців ? та всі чули про їхні розваги…

    • Таааа, багатства народу належать народу. Саме тому в селян в лихий час комуноїди позабирали всю худобу і все с/г обладнання, і зігнали всіх в колгосп як рабів працювати за копійки

      • це байки, які ти чув, а чи ти це бачив ? от я бачив і безкоштовні квартири, і безкоштовну вищу освіту, і вчасну зарплату шахтарям, і безкоштовні піонерськи табори і багатот чого іншого, чого твої діти не побачуть, якшо ти не багато вкрав. Отака хня, малята ! Вірити треба своїм очам, а не байкам бандерівських недобитків !

        • Безкоштовний сир лише в мишоловці. Якщо не було блату, то не було і “безкоштовних” квартир і освіти. Я бачив безкінечні черги, дефіцит всього чого лише можна. Так, у людей були гроші, але цінність у них була як у фантиків

          • угу, весь Новік квартири по блату отримав ! ти таке мале чи таке дурне ?

          • про вищу освіту по блату – ну це шедевр…

        • Не тобі мавпо говорити що мої діти не побачать. Краще подякуй Богу, що ти не родився в ті часи і не бачив сліз своїх рідних які пройшли через цей жах!

          • я дякую Богу, шо маю можливість дивитися як стадо мавп перетворює квітучу республіку в зімбабву, за печенюшки. Таке ні в якому цирку не побачиш,хе-хе

      • А декого, хто пробував чинити спротив били до напівсмерті і тримали на морозі по декілька днів, а іншим давали пів години на збори і цілою сім’єю разом із малими дітьми вивозили на сибір. Моя родина пережила таку турботу комуністичної держави, попри те, що дехто з родини загинув за цю ж державу на війні.

        • любить наш народ “доставати” з історії тільки те ,що вигідно)))))))))))))))))))))))))))))))))))

        • майже все життя прожив при клятих комуняках, і бачив, як кількість українців збільшувалась швидрше ніж зараз вимирає

  3. Для особо упоротих і інших, що втратили зв’язок з реальністю, хочу нагадати, що СРСР, Київська Русь, Римська імперія та динозаври давно канули в історію. Тому, будь-ласка, не приплітайте казки та бувальщини до реальності

  4. Та вже б узяли до ВР хоч зо два комуняки, ляшка вже ж не буде! кому тепер нарід розважати?

    • хе-хе, вони бояться ідеології, а не конкретних людей, бо ж в самі тупі голови може прийти питання “за що цим крадіям 90% багатств країни ? “

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа