<

Кабмін пообіцяв компенсувати всі витрати на комунальні послуги тим, хто не встиг оформити субсидію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:51 | 25.10.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Кабінет міністрів України компенсує витрати на оплату житлово-комунальних послуг тим, хто не встиг оформити субсидію до початку опалювального сезону.

Про це інформує урядовий портал Teplo.gov.ua.

«Нинішній уряд уже розпочав знижувати боргове навантаження – вперше за останні роки відсотку боргу до ВВП в доларовому виразі зменшився. А нещодавно прийнята стратегія передбачає конкретні кроки щодо досягнення фінансової незалежності України.

Але сьогодні ми все ще вимушені виходити на зовнішні ринки, перезапозичати гроші, щоб обслуговувати наші борги. Для цього країні конче потрібна співпраця з Міжнародним валютним фондом. Без кредиту МВФ країна опинилася б на межі банкротства. В країні почався б доларовий хаос та стрімкий ріст на товари і послуги. Держава вимушена була б скоротити соціальні програми та «заморозити» заробітні плати й пенсії», – йдеться у повідомленні.

Відповідно до постанови №848, гроші будуть відшкодовані, навіть якщо сім’я подасть документи на субсидію у листопаді або грудні.

В уряді також нагадали, що для отримання субсидії необхідно подати заяву та декларацію про доходи до місцевих управлінь праці та соціальної політики, органів соціального захисту або через інтернет на сайті subsidii.mlsp.gov.ua. На цьому ж сайті також можна дізнатися розмір призначеної субсидії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця