<

Студентка з Іванич популяризує туристичний потенціал Іваничівщини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:12 | 10.11.2020 / Іваничі / /
Перегляди
26
/ коментарі 3

18-річна Діана Мазурок дослідила й проаналізувала сучасний стан системи управління у сфері туризму в умовах децентралізації влади в Іваничівській ОТГ. Роботу Діани Мазурок опублікували у збірнику «Туризм: наука, освіта, практика».

Студентка з Іванич, яка зараз навчається на ІІ курсі географічного факультету Волинського Національного Університету імені Лесі Українки і опановує професію «Туризм», написала наукову статтю «Система управління сферою туризму в умовах децентралізації влади в Іваничівській ОТГ», яку високо оцінили викладачі не лише з Луцька, а й з Рівного.

Своєю роботою дівчина сприяла формуванню туристичного іміджу Іваничівщини на аренах Волині й Рівненщини.

«Основне завдання полягало в тому, щоб зацікавити людей приїхати сюди. Я досліджувала цю тему на різних джерелах. У тому числі й на офіційному сайті Іваничівської ОТГ.

Моя робота сподобалась не лише викладачам Волинського Національного Університету імені Лесі Українки, а й Національного університету водного господарства та природокористування у Рівному. Вони її досить високо оцінили, що не може не радувати мене», – розповіла студентка.

У своїй роботі Діана проаналізувала стратегію розвитку Іваничівської ОТГ на період 2020-2029 років, а також навела власні пропозиції щодо підвищення туристичної привабливості території.

За словами дівчини, Іваничівська ОТГ прагне до створення неймовірного простору для оточуючих, а також може похвалитися своїм природно-ресурсним потенціалом.

«Іваничівська ОТГ має всі шанси на високий рівень економічного, туристичного, історичного та природничого розвитку населення», – запевнила Діана Мазурок.

До слова, студентка паралельно навчається по подвійному диплому в Польщі в місті Ченстохово. Також на спеціальності “туризм”.




коментарів: 3
  1. Ха…ви вірите, що цю статю реально читатимуть…якого квартилю цей журнал, в Scopus входить, чого не на англійській? Укр.мова не є мовою науки, тому результат з цього лише попишатися собою і дарма використаний папір…

  2. Молодчинка! Це велика і кропітка праця. Це лише старт дівчини, до того ж успішний. Буде і Scopus. А на рахунок мови – в Україні ми маємо розмовляти, писати, творити рідною мовою, зрозумілою всім. Наша мова калинова мелодійна і чудова. Треба – блисне, наче криця, то теплом вона іскриться. Треба – мовить науково… Отаке то рідне слдово! Щодо англійської… Прийде час і напише англійською, якщо подібні коментарі не відібють бажання.
    Працюй, Діано. Ти на вірному шляху. Знання – це скарб, а вміння вчитись – ключ до нього. Це найлегший багаж, який ми несемо, який ми скрізь можемо взяти із собою. Не кожному дано написати наукову роботу. Не заздріть їй, а краще підтримайте. Нам потрібна мудра, талановита молодь.

    • А ви самі спробуйте написати статтю , попрацюйте над нею 3 місяці))) треба буде то і англійською мовою напишу, так як володію я бездоганно і правильно кажете : “попишатися собою”, так і є, я пишаюся, бо зробила це не для когось, а для самої себе!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця