<

Ігор Гузь – Уряду: коли нарешті розпочнеться будівництво дороги «Володимир-Устилуг»?!

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:51 | 7.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Народний депутат Ігор Гузь поцікавився у першого віце-прем’єр-міністра – міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва, коли нарешті розпочнеться будівництво дороги «Володимир-Устилуг»? Це він озвучив сьогодні, 5 жовтня, у парламенті під час «Години запитань до Уряду».

Свого часу Республіка Польща дала кредит, на так звані, міждержавні дороги у Львівській та Волинській областях.

https://www.facebook.com/Guz.Igor/videos/2016349295323148/

«У моєму виборчому окрузі дорога «Устилуг-Володимир» – «ворота» у Європейський Союз, і, до нас в Україну. Уже середина жовтня. Руху немає. Передбачали виділити 120 мільйонів гривень. Спільно з львівськими колегами цікавимося: що заважає розпочати будівництво міждержавних доріг?» – апелював парламентар до урядовця.

Своєю чергою, Степан Кубів погодився, що це – справедливе запитання та відповів:

«Запитання піднімалося під час торговельно-економічного засідання між Україною та Польщею у Варшаві. Після цього, за дорученням прем’єр-міністра, провели дві робочі наради щодо організації та фінансування. Справедливо говорите.

На сьогодні, міністерство фінансів і ДФС, розробило проект постанови щодо реальної реалізації використання ста мільйонного кредиту під інфраструктуру. Разом з тим, там є «домашнє завдання» для регіонів – Львову та Житомиру, Чернівцям та Закарпаттю, про формування відповідної інфраструктури, розведення автомобільного та промислового транспорту. Проект відправлений на погодження».




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа
14 Травня, Вівторок