<

Femen влаштували у Парижі «голий» протест проти приїзду «воєнних злочинців»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:51 | 11.11.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У суботу, 10-го листопада, активістки міжнародного руху Femen провели біля Тріумфальної арки в Парижі акцію проти приїзду до Франції «воєнних злочинців». Такими активістки вважають низку лідерів держав, які прибувають до Парижа на урочистості на честь сторіччя закінчення Першої світової війни.

Інформує про подію 24 канал.

Під час акції її оголені учасниці тримали у руках плакати з написами «Ласкаво просимо, воєнні злочинці» і «Війна – це мир, свобода – це рабство, невігластво – це сила». На тілах жінок були написи «фальшиві миротворці» і «реальні диктатори».

Учасниця акції Тара Лакруа заявила, що Femen виступають проти приїзду голів держав, які не поважають права людини у своїй країні. 

“Вони прийшли, щоб відсвяткувати мир у той час, як виступають за війну”, – сказала активістка. При цьому вона не уточнила, кого саме мала на увазі.

На Facebook-сторінці Femen під повідомленням про акцію вказані хештеги з прізвищами президента Росії Володимира Путіна, президента Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана, президента США Дональда Трампа і прем’єра Ізраїлю Біньяміна Нетаньягу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок