<

Ефективність камер відеоспостереження в ОСББ «Володар НВ» у Нововолинську уже доведена на практиці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:09 | 18.06.2021 / Новини, Нововолинськ / /
Перегляди
1349
/ 1 коментар

Лише за два місяці після встановлення камер відеоспостереження в ОСББ «Володар НВ» у Нововолинську, результат від ефективності таких робіт не забарився.

Наразі встановлені дві камери й прилад для зчитування інформації. У планах місцевих жителів та тих, хто їх підтримує у цих починаннях заради власної ж безпеки – облаштування щонайменше ще 4 камер, – йдеться на офіційній фейсбук-сторінці Ігоря Гузя.

Як розповів голова Асоціації ОСББ «Містечко», депутат Нововолинської міськради Руслан Влодарчик, він тісно співпрацює з головою ОСББ «Володар НВ» й допоміг йому з оформленням офіційного звернення до народного депутата Ігоря Гузя, аби він посприяв у придбанні техніки. Парламентар заручився підтримкою фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» й допоміг із ресурсами на ці потреби.

Ефективність камер уже доведена на практиці. Всього кілька днів тому в одній із сімей, що проживає за адресою вулиця Луцька, 26, трапився прикрий інцидент: злодії поцупили велосипед. Завдяки хорошій роздільній здатності техніки та достатньо широкому куту огляду, вдалося оперативно знайти викрадача і повернути двоколісний транспорт його власнику.

У планах також під’єднати камери до мережі Інтернет й включити їх у загальну систему відеоспостереження з доступом поліції та міської влади.

«Дуже якісні камери ще й зі звуком. Встановлював їх підприємець із Володимира-Волинського Андрій Кандиба. Щиро вдячний усім, хто долучився до їх придбання та пошуку злодія», – розповів пан Влодарчик.




один коментар
  1. Тож є підприємці і в Нововолинську, які можуть камери встановити і пропозиція у них дешевша, ніж у Володимирі. Це тільки через близькі стосунки з патроном?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок