<

Оперативне реагування на злочини: Ігор Гузь відвідав Центр безпеки, що нещодавно запрацював у Нововолинську

11:37 | 8.12.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4427
/ коментарі 2

Народний депутат Ігор Гузь, депутати облради Андрій Бокоч та Юрій Сиротюк відвідали Центр безпеки, що нещодавно запрацював в приміщенні ЦНАПу у Нововолинську. Мета інновації полягає в оперативному реагуванні працівників поліції та муніципальної варти на злочини.

У Центрі безпеки працює оператор, який відстежує зображення з усіх камер відеоспостереження та за потреби надає інформацію правоохоронцям. Загалом планують встановити 128 камер задля безпеки мешканців міста та змоги ефективнішого встановлення порушників.

Як повідомив керівник муніципальної варти Роман Артинюк, приміщення Центру безпеки розташоване у ЦНАПі, проте працівники поліції мають прямий доступ до камер, тому можуть оперативно встановити і затримати зловмисника.

Ігор Гузь наголосив мунварті на необхідності тісної співпраці з патрульними міста Нововолинськ, адже вони першочергово виїжджатимуть на подію. Камери відеоспостереження цілодобово фіксуватимуть та зберігатимуть події, тому це допоможе оперативно встановити особу порушника, врятувати життя потерпілому, запобігти прикрим випадкам, тощо.

Зазначимо, що дане обладнання для Ситуативного центру придбали за кошти державного бюджету, які були виділені у 2021 році за сприяння народного депутата України Ігоря Гузя.




коментарів: 2
  1. 128 камер це вам не 64!,
    хоча й шкода що не 256..
    Але ж погодьтеся , Нововолинск це вам не АТБ:)

  2. не вспіли той центр відкрити, як вже злочини пішли?! то чим же ж ті дармоїди там займаються…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя