<

Мер визначив пріоритетні напрямки роботи з новим начальником поліції

16:39 | 30.12.2023 / Володимир / /
Перегляди
843
/ коментарі 3

У кінці листопада у Володимирі призначили нового начальника поліції Олександра Луцика. З ним міський голова Ігор Пальонка обговорив пріоритетні проблеми громади та шляхи їх вирішення.

Однією з основних проблем є паркування автівок в недозволених місцях у центральній частині міста. Тепер транспорт за порушення паркування затримують значно частіше.

Слідкують і за іншими порушеннями ПДР: на вулиці Устилузькій та Зимнівській встановили камери відеоспостереження, які зчитують номерні знаки. Це зроблено для контролю великогабаритних транспортних засобів.

“Скаржаться, що у Володимирі недостатньо дорожніх знаків. Проте при в’їздах у місто чітко вказано, що їхати через центр фурам заборонено. У нас є нормальні об’їзні вулиці, тому в цьому немає проблеми”, – пояснив міський голова на брифінгу.

Окрім цього облаштували відеокамери на Федорівському кладовищі на місці захоронення військовослужбовців.




коментарів: 3
  1. Як Володимир не прикрашай, він залишається як цей стовп на фото, на який ви навішали камер. Влада абсолютно не думає, як вирішити проблему паркування і місті і в центрі, і біля багатоквартирних будинків ! У влади тільки одне рішення — зібрати побільше штрафів в бюджет. Пальонка, чи це не твої слова : “Нам же якось треба поповнювати бюджет…” ? Це все, на що вони спроможні !

  2. не встиг поліцай прийти, як мерові вже приходиться проблеми з ним рішати?
    капєц!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя