<

Депутат з Волині знову відлупцював чоловіка,- ЗМІ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:59 | 30.09.2014 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні
11

На початку тижня Володимир-Волинський сколихнула надзвичайна новина: нібито депутат міської ради Руслан Мороз знову побив людину.

Подейкують, що цього разу під депутатський кулак потрапив колишній начальник податкової інспекції міста Сергій Ситнік, який зараз займається підприємницькою діяльністю, – інформує ІА “Волинські новини”.

З неофіційних джерел стало відомо, що Сергій мав необережність позичити гроші у депутата, а коли той прийшов їх забирати, вимагаючи ще й великі відсотки, підприємець не мав змоги повернути велику суму. Тоді нібито послідувало побиття і примус до переоформлення бізнесу підприємця на дружину депутата.

Ситнік змушений був звернутися за допомогою до лікарів, але афішувати подію не хоче, очевидно, через те, що його залякали. Зауважимо, після побиття підприємець опинився у хірургічному відділенні місцевої лікарні.

Нагадаємо, що депутат Руслан Мороз відзначився у березні побиттям Юрія Стемковського, нападом з погрозами на свого колегу по депутатській роботі Сергія Кобу, судом проти активістки Майдану дитини-сироти Ольги Нечитайло.

До міської ради Руслан Мороз потрапив за списком партії «Сильна Україна» під номером два після мера міста Петра Саганюка. І, припускають у місті, така дружня співпраця з міським головою дозволяє депутату постійно без притягнення до відповідальності вчиняти безчинства.

На руку Руслану Морозу і те, що під час громадського обговорення кандидатів на посаду начальника Володимир-Волинського міськвідділу міліції він виступив на підтримку Віталія Здомищука. Саме його, попри громадський спротив, згодом і призначили очолювати міськвідділ міліції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок
6 Травня, Понеділок