<

Арешт Богатирьової: за ексміністра МОЗу внесли заставу у шість мільйонів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:05 | 29.08.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Колишня міністерка охорони здоров’я України Раїса Богатирьова вийшла з СІЗО. Заставу у розмірі 6 мільйонів шривень за неї вніс народний депутат від “Опозиційної платформи — За життя” Вадим Новинський.

Про це пише ТСН.

“Я дуже вдячна йому”, – сказала Богатирьова.

На запитання про те, які плани на майбутнє має, відповіла лаконічно: “Жити”.

Нагадаємо, колишня міністерка охорони здоров’я часів президентства Віктора Януковича Раїса Богатирьова 27 серпня повернулася до України. Її затримала поліція в аеропорту “Київ” (Жуляни) після того, як на прикордонному контролі спрацювало повідомлення, що вона перебуває в розшуку.

Суд обрав затриманій Богатирьовій запобіжний захід у вигляді тримання під вартою протягом двох місяців з можливістю вийти під заставу у 6 мільйонів гривень.

Генпрокуратура 2014 року розпочала процедуру спеціального досудового розслідування – у справі проти ексглави МОЗ Раїси Богатирьової. Її звинувачували у крадіжці 6 мільйонів гривень і 

Суд арештував майно ексміністерки та її чоловіка – три квартири в Києві, апартаменти в Ялті та три будинки в селі Підгірці Обухівського району Київської області.

Голосіївський районний суд Києва зобов’язав Генеральну прокуратуру закрити справу про закупівлю ліків ПАТ “Фармстандарт-Біолік” для потреб МОЗ за завищеними на 20-40% цінами проти Богатирьової. Адвокат ексміністерки Дмитро Бєляєв просив закрити справу через відсутність доказів винуватості у вчиненні кримінального правопорушення та закінчення термінів досудового розслідування. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер
15 Травня, Середа