<

Оголосили конкурс для обрання незалежних членів наглядових рад лікарні, ПМСД та стоматології Нововолинська 

19:08 | 15.05.2024 / Нововолинськ / , /
Перегляди
374
/ Коментарі відсутні

З 20 по 29 травня триватиме прийом документів від охочих стати незалежними членами наглядових рад комунальних підприємств охорони здоровʼя Нововолинська: лікарні, ПМСД та стоматології.

Про це повідомили на сайті міськради.

Нагадаємо, у лікарні, ПМСД та стоматології Нововолинська планують створити наглядові ради.

Вимоги до претендентів: вища освіта не нижче першого (бакалаврського) рівня. При цьому перевага надається кандидатам із спеціальностями галузей знань «Охорона здоров’я», «Управління та адміністрування», «Публічне управління та адміністрування», «Право», «Соціальні та поведінкові науки» (спеціальність «Економіка»).

Досвід роботи не менш як п’ять років в одній або сукупно у кількох зазначених галузях. Вільне володіння державною мовою.

Перелік документів, що подаються претендентом для участі у конкурсі:
– письмова заява про участь у конкурсі на зайняття посади незалежного члена наглядової ради (додається);
– копія паспорта громадянина України;
резюме у довільній формі;
– копія (копії) документа (документів) про освіту;
– мотиваційний лист, що містить обґрунтування заінтересованості кандидата у зайнятті посади незалежного члена наглядової ради;
копія довідки про відсутність судимості;
– копія інформаційної довідки з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні aбo пов’язані з корупцією правопорушення;
заява про відсутність конфлікту інтересів (додається);
– копія довідки про доходи (довідки з Державного реєстру фізичних осіб про суми виплачених доходів та утриманих податків) за останні чотири послідовні податкові квартали.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Документи для участі у конкурсі подаються у вигляді сканованих копій оригіналів документів на електронну адресу: vykonk@nov-rada.gov.ua.

Конкурс відбудеться 4 червня о 10:00, у будівлі Нововолинської міської ради. Адреса: проспект Дружби, будинок, 27 (каб. 205).

Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном: тел. (03344) 41 201 або написати на електронну пошту: vykonk@nov-rada.gov.ua

Повна інформація щодо конкурсу та бланки заяв – за посиланням.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця