<

Apple знижує ціни на iPhone XR для збільшення продажів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:08 | 26.11.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Компанія Apple збирається зменшити ціни на новий iPhone XR на деяких ринках, зокрема – в Японії.

Примітно, що в Японії Apple буде також надавати субсидії місцевим ритейлерам для збільшення продажів, – передає НВ Техно.

Зниження цін, судячи з усього, розпочнеться вже наступного тижня. Скромні продажі iPhone XR, схоже, є наслідком порівняно високої популярності моделі iPhone 8 в країні. Поки неясно, чи вийдуть ці рекламні акції за межі Японії.

Джерело не повідомляє, наскільки великими виявляться знижки на самий “дешевий” з числа найдорожчих iPhone. Однак попереджає, що істотного здешевлення моделі чекати не слід.

В останньому кварталі продажі Apple знизилися, але їм вдалося залишитися в прибутку через високий попит на старі пристрої. Наприклад, в Азії бренд Apple не входить в п’ятірку найпопулярніших виробників смартфонів. А в Японії лідируючі позиції на ринку займають смартфони від Sony і Sharp.

Раніше НВ повідомляло, що компанія Apple відновила виробництво iPhone X через слабший, ніж очікувалося, попит на свої останні моделі XS і XS Max. Передбачається, що цей крок пов’язаний з угодою з Samsung про придбання певної кількості OLED-екранів. Відзначимо, що Apple перестала продавати iPhone X в магазинах в той же день, коли представила модель XS.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа