<

Творці “Гри престолів” розповіли, яку задумували смерть Рамсі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:29 | 15.09.2016 / Борщ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

За сценарієм, на одного з головних лиходіїв серіалу чекала дещо страшніша смерть.

Представник компанії Image Engine, яка створила багато сцен із шостого сезону “Гри престолів”, зізнався, що смерть Рамсі Болтона планувалася ще більш кривава, передає The Variety. Як відомо, один з головних лиходіїв фентезійної саги був з’їдений власними собаками, – пише Корреспондент.

“Цю сцену створювали в кілька етапів. Знімали окремо прохід собаки на зеленому екрані, потім Рамсі – на зеленому екрані. А потім ми все це поєднували”, – зазначив Мет Кренц з Image Engine.

За допомогою CG художники створили щелепу Рамсі і урухомили її так, що було видно, як роздирається плоть і оголюються ясна. Кренц зазначив, що ефект був настільки жахливим, що навіть враховуючи стандарти “Гри престолів”, це виглядало вкоай криваво.

У підсумку команда творців прийняла рішення зменшити рівень жорстокості і використовувати композицію, виконану у 2D.

Також Кренц зазначив, що його колеги виконали велику роботу, змігши зробити кожну зі смертей вкарбованою в пам’ять.

“Деякі кадри дуже специфічні: наприклад, коли хтось розбиває голову об стіну. Щоб усе виглядало реалістично, ми знімали справжнє м’ясо в момент удару. Ми використовували ті самі технології, коли знімали відривані від тіла руки. Найкращий спосіб добитися потрібного ступеня закривлення – рвучи на шматки м’ясо, використовувати його як доповнення”, – підсумував він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *