<

На білорусько-українському кордоні вовк розняв косуль, що билися

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:51 | 4.06.2016 / Борщ /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Хижак не намагався напасти на оленів.

На білорусько-українському кордоні через огорожу намагалися побитися два самці козулі, але прийшов вовк і вирішив конфлікт. Відеозапис про це опублікували на каналі прикордонної Білорусі в YouTube, – пише Корреспондент.

Відео з камери спостереження показує, що з української території до паркану підійшов дикий цап, а пізніше на його поклик прискакав білоруський.

Тварини, перебуваючи на різних державних територіях, буцалися через дріт, але несподівано з боку Білорусі, як зазначили самі прикордонники, прийшло “рішення у вигляді вовка”. Вовк розняв бійку своєю появою, так як олені розбіглися, побачивши хижака.

Косуля на білоруській стороні ще деякий час продовжувала спостерігати за вовком здалеку, але коли він помітив стеження, олень втік. Потім вовк оглянув місце конфлікту і пішов у своїх справах.




один коментар
  1. Придивіться до хвоста: у вовка він ніколи не закручується. Вовки завжди тримають хвіст опущеним вниз або горизонтально до землі. Тільки собаки вміють виляти хвостом, а у вовка хвіст майже нерухомий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *