<

Мережа жартує про “націоналізацію” Приватбанку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:27 | 19.12.2016 / Борщ /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Ніч на 19 грудня Кабінет Міністрів України повідомив про рішення націоналізувати один з найбільших приватних українських банків – “ПриватБанк”. У соціальних мережах з цього приводу виникла активна дискусія. MIGnews.com.ua зібрав найцікавіші, на нашу думку, коментарі.

Перший заступник голови правління банку Олег Горохівський написав довгий пост в своєму Facebook: “ПриватБанк стає державним банком. Чи знав я про це, коли писав свої попередні посади, в яких це спростовував? Звичайно ні, я і зараз не дуже вірю в те, що це зі мною відбувається. і весь час думаю, що якщо як слід протерти очі, то я прокинусь … Відповім на найважливіше питання, яке хвилює наших клієнтів: з вашими грошима на поточних, депозитних, карткових рахунках, фізичних і юридичних осіб, з вкладеннями в “Сервіс вигідних вкладень” нічого не відбудеться. Це було ключовою умовою переговорів про зміну власності. Банк буде працювати далі в стандартному режимі. у банку з’явиться новий голова правління, Олександр Шлапак, який сформує нову команду топ-менеджерів. Стара команда готова і буде надавати їм всіляку підтримку. Упевнений, що Клієнти і Співробітники не відчують різницю в роботі банку. Карета чи не перетвориться на гарбуз з боєм курантів “, – пише MigNews.

Журналіст Олексій Бобровников був налаштований дуже критично: “Люди, які зараз будуть щось говорити про державну політику щодо банків, будь ласка, не робіть цього в моїй присутності. Відчуйте їх десь і робіть це на самоті і бажано неголосно. Я писав про банківської політики в цій країні з 1999 по 2006 рік. у історії України не було жодного випадку ефективного державного менеджменту фінустанов, яке не привело б або до банкрутства, або до масового відведенню грошей і доведення до фактичного банкрутства через непотизму і корупції, яке , за підсумком, фінансувалося за рахунок прихованих позик і грошей платників податків. Жодного – це нуль (0). Запам’ятайте цю цифру, леді і джентльмени. Вона досить проста для запам’ятовування “.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *