<

Марадона хотів з’ясувати стосунки з Вероном просто під час матчу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:24 | 14.10.2016 / Борщ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Легендарний у минулому футболіст Дієго Марадона під час благодійного матчу в Італії згадав минулі образи на Хуана Себастьяна Верона.

Учора на Стадіо Олімпіко в Римі відбувся благодійний матч між командою Роналдіньйо і командою Марадони, – пише Корреспондент.

Поєдинок закінчився перемогою перших, за яких виступав серед інших зірок і екс-гравець збірної Аргентини і Манчестер Юнайтед Хуан Себастьян Верон, з рахунком 4:3.

Марадона зумів відзначитися гольовою передачею на улюбленця місцевої публіки – Франческо Тотті.

Однак після завершення матчу автор «Руки Бога» не стримав емоцій і почав приставати до Верони. Повідомляється, що Дієго вимовив фразу «Я не говорю про тебе за спиною, а говорю все тобі прямо в обличчя, ідіоте».

Верон спробував не вступати в конфлікт і просто відійти від Марадони, але той не збирався відставати. Уже біля входу в підтрибунне приміщення їх розняли поліцейські, а легендарний захисник Роми, Мілана і збірної Бразилії – Кафу, спробував заспокоїти 55-річного аргентинця.

https://youtu.be/_aMB1mTRI9k

Нагадаємо, що після ЧС-2010, на якому збірною Аргентини керував Марадонна, а Верон був гравцем, Хуан Себастьян заявив, що «збірній потрібен тренер, який заслужив це звання професійними якостями». Після того епізоду Марадона не раз заявляв, що не хоче ні бачити, ані чути нічого про Верона.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *