<

МакДональдс по-сепаратиськи – Док Мак

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:33 | 24.07.2016 / Борщ /
Перегляди
118
/ Коментарі відсутні

Донецькі терористи пішли шляхом своїх луганських колег – замість американського фаст-фуду в центрі Донецька, 16-го липня, з’явивилось щось під вивіскою “Дон Мак”.

Будівля непрацюючого “Макдональдса” в Донецьку, окупанти перетворили в забігайлівку з назвою “Дон Мак”, – інформує РБК Україна.

Раніше в пресі писали про те, що в Луганську “русскій мір”, захлинаючись в нападі духовності, пред’являє як доказ своєї могутності, вкрадений американський ресторан, де продовжує продавати бездуховні бургери , тільки вже без приставки” Мак “в назві.

Тепер же за американським фаст-фуду, мабуть, скучили донецькі окупанти. Місцеві жителі в соцмережах розміщують фотографії, на яких видно процес підготовки до відкриття закладу, розташованого в районі південного автовокзалу. У приміщенні провели прибирання, вивіску вже змінили: замість McDonald’s там тепер написано “Дон Мак”.

В соціальній мережі і групі нового закладу обговорюють ціни. Практично всі коментарі стверджують, що ціни надто завищені. Із учасниками спільно активно переписується адмістрація, яка незадоволеним людем рекомендує “якщо не задовільняє ціна, то йдіть в інший заклад. “

В порівнянння відвідувачі вказують аналогічні заклади розташовані на території Російської Федерації, де ціни вдвічі дешевші.

0000
000
00
0




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *