<

10 найбезглуздіших воротарських автоголів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:02 | 24.07.2016 / Борщ /
Перегляди
19
/ Коментарі відсутні

Завдання воротаря у футболі – охороняти ворота своєї команди від неприємностей, але іноді саме це призводить до курйозів.

Семмі Нджок (Міннестота Юнайтед)
Відкриває нашу десятку найсвіжіший приклад – у товариському матчі між англійським Борнмут і Міннесотою Юнайтед воротар американської команди Семмі Нджок виконав незрозумілий “трюк”. Але ж людина не з Місяця звалилася – виховувався в академії Лілля і навіть провів три матчі за збірну Камеруну.
Мікаель Роч (АС Тефана)
Не менш дурним автоголом відзначився “страж” воріт клубу Тефана з Таїті і голкіпер збірної цієї країни Мікаель Роч. До речі, його ви повинні пам’ятати по Кубку Конфедерацій у 2013 році. Так-так, це саме він пропускав 8 голів від Уругваю і 10 голів від Іспанії. Але навіть це не було так ганебно, як цей автогол.
Андреа Консільї (Сассуоло)
Італія відома своєю хорошою воротарського школою, але голкіпер Сассуоло Андреа Консільї, мабуть, прогулював уроки в цій школі.
Даніеле Паделлі (Торіно)
“Напарником” Консільї з прогулювання уроків в італійській воротарській школі був його колега Даніеле Паделлі. Шокуючий ляп як для рівня Серії А.
Родріго Черветті (Комунікасьонес)
Страж воріт представника аргентинської Примери Б Метро закинув м’яч у свої ворота настільки безглуздо і відверто, що у багатьох виникли підозри в навмисних діях воротаря і “грі на контору”. Ні, ну як можна при здоровому глузді таке витворити?
Лі Грант (Дербі)
Ніколи ще прізвисько гравців команди Дербі – Барани – не було так актуально, як після гри кулаками воротаря цієї команди Лі Гранта в матчі проти Вулверхемптона в сезоні 2014/15.
Мохаммад Шатнаві (Аль-Файсалі)
Як стати відомим на весь світ воротарем, якщо ти граєш за клуб із Йорданії? Шансів мало. Хіба що забити один із найбільш ідіотських автоголів в історії футболу…
Юрген Сіренс (Роселар)
Голкіпера бельгійського Роселара можна звинуватити не стільки в дурості, скільки в нерозторопності. Але ж і це теж частина воротарського набору умінь.
Жоао Карлос (Аваі)
Ще один приклад того, як безглуздий автогол стає результатом нещасного випадку. Але до чого ж ефектно все вийшло!
Томіслав Піпліца (Енергі)
Після того, що боснійський голкіпер Томіслав Піпліца створив у матчі проти гладбаської Боруссії в сезоні 2000/2001, його прізвище стало прозивним у Бундеслізі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *